Training Skin Science

Optimaliseer je kennis over

De training Skin Science is onmisbaar als jij je wilt gaan focussen op het aanbieden van probleemoplossende en huid verbeterende behandelingen en om jouw kennis en zelfvertrouwen op dit gebied te vergroten.
Tijdens deze trainingsdag wordt er aandacht besteed aan de opbouw van de huid, huidstructuren en functies. Er worden tevens veel voorkomende huidindicaties besproken, zoals hyperpigmentatie, acne, huidveroudering, rosacea en actinische keratosis.

Met behulp van deze training wordt jouw kennis en inzicht over de huid en haar indicaties vergroot, waardoor je in staat bent om je klanten op een professionele manier te begeleiden bij huidproblemen en huidwensen.

Facts:
1 dag
9.15 uur - 16.30 uur
Als Special te boeken
Theorie

Tijdens deze trainingsdag wordt er aandacht besteed aan de opbouw van de huid, huidstructuren en functies. Er worden tevens veel voorkomende huidindicaties besproken, zoals hyperpigmentatie, acne, huidveroudering, rosacea en actinische keratosis.
Na deelname aan deze training zal jouw kennis op het gebied van de huid en haar indicaties zijn vergroot.

Na deelname aan deze training beschik jij over de benodigde kennis over de huid en haar indicaties en krijg jij snel inzicht in huidproblemen. Jij bent hierdoor in staat om je klanten op een professionele manier te begeleiden op het gebied van huidverbetering.

Door deel te nemen aan de training Skin Science vergoot jij je professionaliteit als Cenzaa huidexpert en IK Skin Specialist.

Deze training is onmisbaar als jij je wilt gaan focussen op het aanbieden van probleemoplossende en huidverbeterende behandelingen en om jouw kennis en zelfvertrouwen op dit gebied te vergroten.

Is er een verplichte pakketafname?
Er is geen verplichte pakketafname

Wanneer mag je deelnemen?
Deze training is toegankelijk voor IK Skin Specialisten en Cenzaa Huidexperts.
Deelname is mogelijk na afronding van de 4 concepttrainingen van Cenzaa of de 4 basIK trainingen van Ik Skin Perfection.

Bij onze trainingen krijg je standaard:
Lunch

Inclusief een heerlijk verzorgde lunch

Trainer

De trainingen worden gegeven door goed opgeleide en ervaren professionals

"Deze training is onmisbaar als jij je wilt gaan focussen op het aanbieden van probleemoplossende en huidverbeterende behandelingen."

Kim Hendriksen
Education Concept & Academy Specialist

Ook interessant voor jou:

Boek deze training:

    Wanneer
    Geen voorkeurVoorjaarNajaar

    Deze training al gevolgd?

    Laat ons weten wat jij van deze training vond. Check in bij Cenzaa op facebook of gebruik #cenzaa op jouw socials.