Training DermaPen Day 2

Vervolgtraining dermapen

Heb je ervaring op het gebied van DermaPen en fruitzuurtherapie en wil jij je kennis en behandelmogelijkheden op dit gebied uitbreiden?
Dan is de DermaPen Day 2 een fantastische training voor jou.

Tijdens deze training staan huidindicaties als diepere rimpelvorming, melasma, littekens, actieve acne, rosacea en striae centraal. Deze specifieke huidproblemen worden verder uitgediept en op een intensiever en dieper niveau behandeld met de DermaPen in combinatie met fruitzuurtherapie voor het hoogst haalbare resultaat.

Note:
Ben je Cosmedical Therapist en in het bezit van de Cenzaa Diamond Touch dan kun je nadat je dag 1 hebt gevolgd, direct doorstromen en deelnemen aan de Master Cosmedical DermaPen training.

Facts:
1 dag
9.15 uur - 16.30 uur
Als Special te boeken binnen de Cenzaa Therapeutic Expertise
Theorie & Demonstratie

Tijdens deze dag leer je je DermaPen te combineren met fruitzuur therapie voor het hoogst haalbare resultaat. Huidindicaties als diepere rimpelvorming, melasma, littekens, actieve acne, rosacea en striae staan centraal. Deze specifieke huidproblemen worden verder uitgediept en op een intensiever en dieper niveau behandeld.

Je kunt DermaPen 4 behandelingen inzetten bij diverse huidindicaties en weet deze te combineren met fruitzuurtherapie voor het hoogst haalbare resultaat.

Binnen de Summery Cosmedical Group word je op hoog niveau opgeleid tot DermaPen Specialist waarna je in staat bent huidproblemen doeltreffend te behandelen met de DermaPen 4 in combinatie met fruitzuurtherapie

Wanneer mag je deelnemen?
Als Cenzaa huidexpert mag je deelnemen nadat je de 4 Cenzaa Concepttrainingen hebt afgerond en je hebt deelgenomen aan het Therapeutic Peel Program en Dermapen day 1 hebt gevolgd.

Bij onze trainingen krijg je standaard:
Lunch

Inclusief een heerlijk verzorgde lunch

Trainer

De trainingen worden gegeven door goed opgeleide en ervaren professionals

"Tip! Neem tevens deel aan de training Skin Science! Deze training is onmisbaar als jij je wilt gaan focussen op het aanbieden van probleemoplossende en huidverbeterende behandelingen en om jouw kennis en zelfvertrouwen op dit gebied te vergroten."

Kim Hendriksen
Education Concept & Academy Specialist

Trainingen in combinatie met deze training:

Boek deze training:

    Wanneer
    Geen voorkeurVoorjaarNajaar

    Deze training al gevolgd?

    Laat ons weten wat jij van deze training vond. Check in bij Cenzaa op facebook of gebruik #cenzaa op jouw socials.