IK Skin & Hypersensitivity

Allergieën, eczeem & psoriasis

Doordat de huid continu wordt blootgesteld aan schadelijke invloeden; zoals stress, hormonale schommelingen, Uv-straling, ongezonde voeding, “verkeerde” cosmetica of medicatie, verliest de huid haar beschermende functie.
Deze schadelijke invloeden zorgen ervoor dat de huid steeds kwetsbaarder wordt.

Het aantal klanten met huidirritaties en huidproblemen groeit hierdoor en de vraag naar huidverbeterende producten, die geen stoffen bevatten die de huid overgevoelig maken is groot!

Ook in de salon ontvangen we dagelijks klanten die last hebben van een “gevoelige of geïrriteerde” huid. Maar wat verstaan we onder een gevoelige huid en hoe ga je hier mee om? Hoe ga je om met een allergisch reagerende huid? En wat kun jij met IK Skin Perfection betekenen voor mensen met eczeem?

Tijdens de training IK Skin & Hypersensitivity staan deze onderwerpen centraal zodat jij weet hoe je dient te handelen bij deze kwetsbare huid.

Facts:
1 dag
9.15 uur - 16.00 uur
IK Medical Skincare
Theorie

Tijdens deze theoretische training doe je uitgebreide kennis op over veel voorkomende allergieën en leer je hoe je hiermee om dient te gaan.
We bespreken de verschillen tussen psoriasis en eczeem en de verschillende behandeltherapieën die er bestaan en je leert wat jij, als IK Skin Perfection Huidspecialist, kunt betekenen voor mensen met eczeem.

Na deelname aan de training IK Skin & Hypersensitivity weet hoe je dient te handelen bij deze kwetsbare huiden.

Dit is een theoretische dag waarna jij klanten met een gevoelige, kwetsbare, allergisch reagerende huid of met eczeem, beter kunt begeleiden en kunt helpen bij het opbouwen van een gezonde huid.

Deze trainingen maken onderdeel uit van de IK Medical Skincare Skills.

Door deel te nemen aan de 4 IK Medical Skincare trainingen ontvang jij je “IK Medical Skincare Specialist” certificering.

 • IK Skin & Medication 1st
 • IK Skin & Medication 2nd
 • IK Skin & Medication 3rd

Is er een verplichte pakketafname?
Er is geen verplichte pakketafname.
Er is een IK Skin & Hypersensitivity Set beschikbaar met hierin alle benodigdheden.

Wanneer mag je deelnemen?
Je mag deelnemen nadat je de 4 IK BasIK Concepttrainingen hebt afgerond.

Bij onze trainingen krijg je standaard:
Lunch

Inclusief een heerlijk verzorgde lunch

Trainer

De trainingen worden gegeven door goed opgeleide en ervaren professionals

"Door deel te nemen aan de 4 IK Medical Skincare trainingen ontvang jij je “IK Medical Skincare Specialist” certificering."
Trainingen die je niet mag missen

Boek deze training:

  Wanneer
  Geen voorkeurVoorjaarNajaar

  Deze training al gevolgd?

  Laat ons weten wat jij van deze training vond. Check in bij IK Skin Perfection op facebook of gebruik #ikskinperfection op jouw socials.