IK Skin & Age

Onderscheidend Anti-Age program

MOOI OUD WORDEN, DAT WILLEN WE TOCH ALLEMAAL?

We dromen er allemaal van. Een stralende, jonge en vitale huid. We willen zo lang mogelijk genieten van een strakke en gezonde huid. Maar door schadelijke invloeden van buitenaf heeft de huid de neiging om sneller te verouderen. De vraag naar intensieve huidverbeterende anti-age behandelingen neemt hierdoor toe.

Tijdens de IK Skin & Age training leer je hoe je met het IK Skin & Age behandelprogramma, de IK Skin Perfection thuisverzorgingsproducten en ondersteunende voedings- en lifestyletips zichtbare huidverbetering en een stralende vitale huid kunt realiseren.

Tevens wordt je op commercieel vlak ondersteund met handig sales tips om verkopen van producten te stimuleren bij jouw klanten. 

Facts:
1 dag
9.15 uur - 16.30 uur
IK Skin Solution
Theorie & Praktijk

Tijdens de IK Skin & Age training leer je werken met het unieke Peel System van IK Skin Perfection. Met dit fruitzuurprogramma kun je een milde, intensieve of zeer intensieve peeling geven. Je leert dit Peel System te combineren met intensieve massagetechnieken waarbij je de intensiviteit volledig weet aan te passen aan de wensen van de huid.
Ook het aanbrengen van het Organic Modeling Mask is een highlight in deze training. Met dit bijzondere masker wordt de huid gevoed en gelift met een gladde stevige en elastische huid als resultaat.

Na het volgen van de IK Skin & Age training beschik jij over de kennis en expertise om de tekenen van huidveroudering aan te pakken.

Skin & Age Program
Met het IK Skin & Age Program wordt de spankracht van de huid verbeterd, worden fijne lijntjes verminderd en de tekenen van vermoeidheid en veroudering vervaagd.

Skin & Age Wellbeing Program
90 minuten
De huid zal worden behandeld met milde maar effectieve zuren. Er volgt een prachtige massage en de huid zal optimaal gevoed en gelift worden met het Organic Modeling Mask.

Skin & Age Power Program
70 minuten
Een intensieve doelgerichte behandeling waarbij de huid zal worden behandeld met milde maar effectieve zuren. Tevens zal de huid optimaal gevoed en gelift worden met het Organic Modeling Mask.

Skin & Age Power KuurProgram
45 minuten
Het Skin & Age Power kuur programma is een intensieve, effectieve en doelgerichte behandeling waarbij de huid zal worden behandeld met milde maar effectieve zuren.

Deze training maakt onderdeel uit van de IK Skin Solution Skills.

Door deel te nemen aan de 4 IK Skin Solution trainingen ontvang jij je “IK Skin Solution Specialist” certificering.

 • IK Skin & Bindweefsel

 • IK Skin & Redness 

 • IK Skin & Acne

Is er een verplichte pakketafname?
Er is geen verplichte pakketafname.
Er is een IK Skin & Age Set beschikbaar met hierin alle benodigdheden.

Wanneer mag je deelnemen?
Je mag deelnemen nadat je de 4 IK BasIK Concepttrainingen hebt afgerond.

Bij onze trainingen krijg je standaard:
Lunch

Inclusief een heerlijk verzorgde lunch

Trainer

De trainingen worden gegeven door goed opgeleide en ervaren professionals

"Door deel te nemen aan de 4 IK Skin Solution trainingen ontvang jij je “IK Skin Solution Specialist” certificering."
Andere skin solution trainingen:

Boek deze training:

  Wanneer
  Geen voorkeurVoorjaarNajaar

  Deze training al gevolgd?

  Laat ons weten wat jij van deze training vond. Check in bij IK Skin Perfection op facebook of gebruik #ikskinperfection op jouw socials.