Cenzaa Reload

Optimaliseren product en ingrediëntenkennis

Om je klanten te kunnen voorzien van een professioneel product- en behandeladvies is het van belang dat je beschikt over een ruime hoeveelheid kennis over je producten en ingrediënten.

De Cenzaa Reload is een dag voor iedereen die haar kennis wil opfrissen en optimaliseren. Deze training wordt deels tailormade afgestemd op de vraagstukken van jou en je collega specialisten Daarnaast word je voorzien van interessante informatie over de Cenzaa producten en ingrediënten.

Aan het einde van deze dag ben je weer volledig “up-to-date” en heb je de puntjes op de “i” gezet. Je beschikt over een ruime hoeveelheid productkennis waarmee je je klanten vol vertrouwen kunt voorzien van een hoogstaand en professioneel advies.

Facts:
1 dag
9.15 uur - 16.30 uur
Verplichte Update voor behoud Well-Being Expertise en als Cenzaa Special te boeken
Theorie

Na deze dag beschik je weer over een ruime hoeveelheid productkennis en heb je belangrijke ingrediëntenkennis opgedaan. Je hebt alle know-how in huis om je klanten vol vertrouwen te voorzien van een hoogstaand en professioneel advies.

Deze dag is een theoretische dag waarna je je klanten nog beter kunt voorzien van een professioneel behandel- en productadvies.

Door jaarlijks deel te nemen aan de Cenzaa Reload training behoud je je Well-Being Expertise en is je productkennis volledig “up-to-date”.

Is er een verplichte pakketafname?
Er is geen verplichte pakketafname.

Wanneer mag je deelnemen?
Je mag deelnemen nadat je de 4 Cenzaa Concepttrainingen hebt afgerond.

Bij onze trainingen krijg je standaard:
Lunch

Inclusief een heerlijk verzorgde lunch

Trainer

De trainingen worden gegeven door goed opgeleide en ervaren professionals

"Door jaarlijks deel te nemen aan de Cenzaa Reload training behoud je je Well-Being Expertise en is je productkennis volledig “up-to-date”."

Kim Hendriksen
Education Concept & Academy Specialist

ANDERE CENZAA SPECIALS TRAININGEN INTERESSANT VOOR JOU:

Boek deze training:

    Wanneer
    Geen voorkeurVoorjaarNajaar

    Deze training al gevolgd?

    Laat ons weten wat jij van deze training vond. Check in bij Cenzaa op facebook of gebruik #cenzaa op jouw socials.